For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

ترجمه کتاب اصول مهندسی و کنترل خوردگی، زکی احمد

ه گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اصول مهندسی و کنترل خوردگی» مشتمل بر 560 صفحه در بهمن ماه سال جاری منتشر و توزیع گردید.

در معرفی این کتاب آمده است: کتاب اصول مهندسی و کنترل خوردگی دربرگیرنده مطالبی در زمینه معرفی مفاهیم پایه‌ای خوردگی، جنبه‌های ترمودینامیکی و سینتیکی خوردگی، انواع مختلف خوردگی، حفاظت کاتدی، کنترل خوردگی از طریق بازدارنده‌ها، پوشش‌های مقاوم به خوردگی، پیشگیری از خوردگی از طریق طراحی، انتخاب ماده برای محیط‌های خورنده، خوردگی اتمسفری و خوردگی در بتن می‌باشد.

خواندن این کتاب به همه محققین، مهندسان و دانشجویان رشته‌های مواد و متالورژی، ساخت و تولید، مهندسی شیمی و همچنین طراحان، بازرسان و مدیران تولید در صنایع مختلف توصیه  می‌شود.

Principles of Corrosion Engineering and Corrosion Control
Book by Zaki Ahmad
Corrosion is a huge issue for materials, mechanical, civil and petrochemical engineers. With comprehensive coverage of the principles of corrosion engineering, this book is a one-stop text and reference